RECEPT: Špaldovo - lučinové tyčinky

INGREDIENCE:

  • 150 g čerstvého sýra (jaroměřické žervé či lučina)
  • 150 g špaldové mouky
  • 80 g přepuštěného másla

POSTUP:

Ze surovin vypracujeme těsto, které vyválíme a následně rozkrájíme na tyčinky. Vložíme na plech, potřeme rozšlehaným vajíčkem a posypeme semínky nebo kmínem. Pečeme do zlatova cca 15 minut při 170 stupních.

Vyzkoušejte, pokud už nevíte jak obohatit svačinu pro děti. Tyčinky se samozřejmě dají připravit i na oslavu. :-)

Foto přípravy a ingrediencí na špaldovo - lučinové tyčinky

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti