INGREDIENCE

  • Jáhlové těsto zn. Nominal (chtěla jsem si ušetřit čas, můžete si ale vytvořit svoje vlastní)
  • vejce (do těsta)
  • krůtí prsa
  • špenát listový
  • smetana 10% tuku (poprvé jsem použila ovesnou smetanu, ale klasická je lepší)
  • cibule
  • česnek
  • sůl, pepř
  • přepuštěné máslo - má výbornou chuť a nepřepaluje se (nebo jiný tuk)

POSTUP:

Připravíme si noky dle návodu na krabičce. Na rozpálené hlubší pánvi s trochou přepuštěného másla nebo oleje osmahneme cibuli a osolene, opepřené a na jemno nakrájené krůtí maso.

Když je maso hotové, přidáme protlačený česnek. Krátce orestujeme a poté přidáme na větší kusy nasekaný špenát. Celé to zalijeme smetanou, chvíli prohřejeme a smícháme s hotovými noky.

Přeji dobrou chuť.

Fotografie hotového jídla

Jak Vám tyto noky se špenátem chutnají?

  • (vyplněný vstupní dotazník)
  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat", bude zpráva zaslána na můj e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.
ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti