Upravit stránku

RECEPT: Pudinkové řezy s tvarohovým krémem

INGREDIENCE :

Na těsto: 

  • 200 g celozrnné špaldové mouky
  • prášek do pečiva
  • 4 vejce 
  • 150 ml acidofilního mléka 3,8%
  • 150 g xylitolu (přírodní sladidlo), můžete osladit čímkoliv podle své preference

Pudink:

  • 1l mléka
  • 2 pudinkové prášky malinové či jahodové (vanilkový ani čokoládový pudink není v této buchtě tak dobrý)
  • med, xylitol či jiné sladidlo na doslazení

Na krém:

  • 2 x tvaroh
  • 3 x zakysaná smetana
  • med či jiné sladidlo na doslazení

POSTUP:

Všechny ingredience na těsto vyšleháme dohromady. Vlijeme na plech vyložený pečícím papírem. Poté si uvaříme dle klasického návodu pudink a hotový pudink vlijeme (cik-cak) do syrového těsta. Dáme do trouby a pečeme cca 30 minut při 170 stupních (ne při vyšší teplotě, pudink by mohl v troubě "vybouchnout" - jednou se mi to stalo, tak vás varuji). :-)

Než se nám těsto s pudinkem upeče, tak si připravíme krém. Vyšleháme tvaroh se zakysanou smetanou a dosladíme. 

Vychladlé těsto potřeme krémem a posypeme kakaem nebo skořicí. 

Fotogalerie: Pudinkové řezy s tvarohovým krémem

  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
  • Pudinkové řezy s tvarohovým krémem
Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti