RECEPT: FAZOLOVÉ BROWNIESINGREDIENCE:Těsto:300 g červených fazolí (vařených či z konzervy)3 lžíce medu (cca 90 g)70 g kakaa3 vejce3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů50 g pohankové mouky100 ml mandlového mlékaNa ozdobení:čokoládová poleva (čokoláda 70 %, 1 lžíce kokosového tuku)nasekané ořechy (či plátky mandlí)nebodomácí marmeládanasekané ořechyPOSTUP:Fazole propláchneme od nálevu, dáme do sekáčku společně s vejci a rozmixujeme.Přidáme ostatní ingredience - med, kakao, mouku smíchanou s práškem do pečiva a pořádně promícháme.Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem.Pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 15 minut.Po vychladnutí vršek potřeme rozpuštěnou čokoládou s kokosovým olejem a posypeme nasekanými ořechy.Po ztuhnutí čokolády vypichujeme vykrajovátky různé tvary.