Upravit stránku

RECEPT: FAZOLOVÉ BROWNIES

INGREDIENCE:

Těsto:

  • 300 g červených fazolí (vařených či z konzervy)
  • 3 lžíce medu (cca 90 g)
  • 70 g kakaa
  • 3 vejce
  • 3 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů
  • 50 g pohankové mouky
  • 100 ml mandlového mléka

Na ozdobení:

  • čokoládová poleva (čokoláda 70 %, 1 lžíce kokosového tuku)
  • nasekané ořechy (či plátky mandlí)
  • nebo
  • domácí marmeláda
  • nasekané ořechy

POSTUP:

  1. Fazole propláchneme od nálevu, dáme do sekáčku společně s vejci a rozmixujeme.
  2. Přidáme ostatní ingredience - med, kakao, mouku smíchanou s práškem do pečiva a pořádně promícháme.
  3. Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem.
  4. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C asi 15 minut.
  5. Po vychladnutí vršek potřeme rozpuštěnou čokoládou s kokosovým olejem a posypeme nasekanými ořechy.
  6. Po ztuhnutí čokolády vypichujeme vykrajovátky různé tvary.

Fotogalerie fazolové brownies

Nahoru

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti