Upravit stránku

INGREDIENCE:

  • 3 vejce (případně můžeme doplnit dalšími bílky)
  • žampiony
  • cibule
  • tvrdý sýr (eidam, parmazán)
  • máslo (olivový olej, já jsem použila přepuštěné máslo - ghí)
  • sůl, pepř

POSTUP:

Na troše tuku si orestujeme cibuli a poté nakrájené a očištěné žampiony, vše dusíme. Na druhé pánvi si rozpálíme tuk a poté vlijeme rozšlehaná vajíčka, mírně osolená a opepřená. Za krátko otočíme a orestujeme i z druhé strany.

Na hotovou omeletu vložíme žampiony a poté zabalíme a posypeme strouhaným sýrem (můžeme na krátko zapéci v troubě, ale není to nutné).

Podáváme s vařeným bramborem a zeleninou.

Věřím, že Vám tento recept zachutná.

Fotografie hotového jídla

Jak Vám chutná vaječná omeleta?

  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat", bude zpráva zaslána na můj e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Nahoru