INGREDIENCE:

  • 40 g ovesných vloček
  • 1 vejce
  • 1/2 lžičky jedlé sody
  • 2 lžičky máku
  • 1 lžička skořice
  • 2 lžičky čekankového sirupu
  • 1/2 banánu
  • 2 švestky
  • 100 g acidofilního mléka

Na dochucení:

  • švestka
  • bílý jogurt
  • arašídové máslo

POSTUP

Všechny suroviny rozmixujeme na hladké těsto. Vlijeme do máslem vymazaného hrnečku. Vložíme do mikrovlnky a "pečeme" 3 - 4 minuty. (Nebo v troubě)

Fotogalerie Švestkový mug cake - sladký recept do hrníčku

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti