Největší ohlas byl na pomazánku z čerstvé strouhané řepy s tuňákem. Děti byly nejprve zděšené a moc se jim do řepy s tuňákem nechtělo, ale nakonec se snědla do posledního sousta jako první.

Hlavní důvod, proč dětem vše tak chutnalo byl fakt, že si vše připravily úplně sami. Měly pocit důležitosti a hrdosti, že to zvládly. Zapojte i své děti do kuchyně, uvidíte, že budou nadšené a že nakonec snědí i to, čím by jinak opovrhovaly.

Fotogalerie z projektového dne zdravá strava do škol

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti