Jak ten náš společný den probíhal?

Nejprve jsem měla s žáky 8. a 9. ročníku přednášku o tom, jak si sestavit zdravý a vyvážený jídelníček vzhledem k jejich vývoji a sportu.

Další hodina byla věnována semináři o ruské kuchyni a zvycích (samozřejmě v ruském jazyce). :-)

A poté jsme se pustili do vaření ruských pokrmů a variací na ruskou kuchyni. V první řadě jsme připravili:

  • tradiční ruský bořšč,
  • dále pomazánku z červené řepy s tuňákem,
  • čočkovou pomazánku
  • a jako dezert sladký pohankový salát s banánem, jablkem a zakysanou smetanou.

Fotogalerie z projektového dne zdravá strava do škol - ZŠ Karlova Nový Bydžov 29.11.2018 - Ruská kuchyně

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti