Stravování pro osoby s dietním omezením zdravě a funkčně

  • Termín: 23. 11. 2019
  • Přednáší: Ing. Petr Havlíček, Martina Jandová, Mgr. Martin Krobot, Zuzana Komůrková
  • Místo konání: Hotel Artemis****

Anotace konference: Bez lepku, cukru i laktózy

Osoby s potravinovými alergiemi a intolerancemi řeší, co vše mohou jíst, co je pro ně nevhodné a čemu se musí přísně vyhýbat. Na internetu a mezi lidmi obecně panuje spousta mýtů – během setkání je všechny uvedeme na pravou míru.

Odborníci na slovo vzatí vám předají všechny informace přehledně a jasně. Velký důraz budeme klást na čistě funkční využití potravin z hlediska zdraví, nečekejte žádnou „ezoterickou“ či „magickou“ omáčku okolo.

Fotogalerie z konference: Bez lepku, cukru i laktózy

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti