INGREDIENCE:

  • velká cibule
  • jarní cibulka
  • 3 stroužky česneku
  • červená paprika
  • cuketa
  • lilek
  • rajčata
  • rajčatový protlak
  • párky šmakoun (neměla jsem hovězí maso, ani dostatek času, tak jsem využila párky od šmakouna - mají super složení oproti normálním uzeninám, dokonce splňují přístou pamlskovou vyhlášku)
  • fazole (použila jsem konzervované bílé a červené)
  • vývar
  • sůl, pepř, koření chilli con carne
  • olej nebo přepuštěné máslo - GHÍ

POSTUP:

Na troše tuku orestujeme najemno nasekanou cibuli, na kolečka nakrájené práky a poté česnek se zbylou zeleninu nakrájenou na malé kostičky.

Poté přidáme rajčatový protlak, okořeníme, promícháme a zarestujeme. Podlijeme trochou vývaru a přidáme fazole.

Vše prohřejeme a ozdobíme jarní cibulkou. Podáváme s pečivem. 
Oběd je hotový za chviličku a chuťově je móóóc dobrý.

Fotografie Zeleninový talíř s fazolemi a Šmakoun ''párkem''

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti