INGREDIENCE:

  • uzené maso
  • čerstvé hlávkové zelí (použila jsem celou malou hlavičku)
  • 2 větší cibule
  • 5 vajíček
  • sůl, pepř, drcený kmín

POSTUP:

Na velké pánvi orestujeme najemno nakrájenou cibulku, přidáme nakrájené uzené a restujeme do zlatova. Mezitím si na robotu (nebo ručně) najemno nakrouháme zelí a poté přidáme na pánev k uzenému a cibuli. Vše promícháme, přidáme sůl, pepř a mletý kmín. Jakmile zelí zavadne, vše vložíme do vymazané zapékací formy a zalijeme rozšlehanými vajíčky. Zapečeme v troubě asi 20 minut při 200 stupních. Podáváme se salátkem z rukoly a sterilovanou červenou řepou. 


Věřím, že i Vám, tato netradiční kombinace, zachutná. 

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti