Kaši z vloček a jogurtu namačkáme do formy a vytvoříme korpus. Na to rozetřeme tvaroh s rozmixovaným šmakounem. Posypeme nastrouhanými hruškami, smíchaným se skořicí a nakonec hrudkovitou posypkou. Pečeme na 180º 40-50 minut.
INGREDIENCE:
Na korpus:
- 150g namletych vloček (nasekaných v sekáčku)
- 200g odtučněného bílého jogurtu
- skořice
- 1 vejce
- trocha javorového sirupu nebo medu (podle chuti)
1.vrstva
- 100g meruňkového šmakouna (není podmínkou, je možné dát více tvarohu)
- 400g odtučněného tvarohu
- troška meruňkového džemu (javorového sirupu, medu) – podle chuti
2.verstva
- nastrouhané hrušky
- skořice
Posypka
- 50g vloček
- skořice, kokos, kakao
- troška medu
POSTUP:
Kaši z vloček a jogurtu namačkáme do formy a vytvoříme korpus. Na to rozetřeme tvaroh s rozmixovaným šmakounem.
Posypeme nastrouhanými hruškami, smíchaným se skořicí a nakonec hrudkovitou posypkou.
Pečeme na 180º 40-50 minut.
Dobrou chuť.