INGREDIENCE:

  • Mexická zelenina (koupila jsem ji v Lidlu - je částečně ochucená)
  • Šmakoun mexico
  • bulgur
  • cibule

POSTUP:

Na pánvi orestujeme cibulku a poté přidáme na kostičky nakrájeného šmakouna. Přidáme zeleninu (měla jsem ji předem vyndanou z mrazáku), krátce prohřejeme a máme hotovo.

Bulgur si uvaříme dle návodu (cca 10 minut), do vody jsem pro lepší chuť přidala směs bylinek a trochu soli. 
Přeji dobrou chuť. :-)

Fotografie hotovéh jídla a ingrediencí

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti