INGREDIENCE:

Těsto

  • 300 g červených fazolí (vařených či z konzervy)
  • oslaďte si dle svých preferencí (xylitol, čekankový sirup, med,...)
  • 70 g kakaa
  • 20 g kokosového tuku
  • 3 vejce
  • 1 prášek do pečiva bez fosfátů
  • 200 ml kefíru (mléko, rostlinné mléko,...)
  • 30 g proteinového čokoládového prášku (pro zvýšení bílkovin a doslazení)

Náplň

  • 3 banány (podélně rozpůlené)
  • 3 tvarohy (použila jsem odtučněný, polotučný a tučný)
  • 50 g hořké čokolády nasekané na malé kousky (měla jsem doma 74%)
  • dosladila jsem čekankovým sirupem

POSTUP:

Všechny suroviny na těsto rozmixujeme a nalijeme do dortové formy. Pečeme asi 20 - 25 minut při 170 stupních. 
Po vychladnutí vydlabeme v korpusu díru, do které naskládáme banány (podélně rozkrojené) a potřeme tvarohovým krémem. 
Vršek posypeme rozdrobeným korpusem a necháme vychladit. 

Je to opravdu rychlovka a určitě ji nedělám naposledy. Moc nám to chutnalo. :-)

Dobrou chuť.

Fotografie krtkův dort

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti