Vyzkoušejte tento vynikající recept na CHEESECAKE, opět se nemusíte bát, že by po tomto dezertu utrpěla Vaše štíhlá linie. :-) Doporučuji zvolit k dopolední svačině.
Porce obsahuje: 1000 kJ, Sacharidy: 25 g, Bílkoviny: 14 g, Tuky: 9 g
Vyzkoušejte tento vynikající recept na CHEESECAKE, opět se nemusíte bát, že by po tomto dezertu utrpěla Vaše štíhlá linie. :-) Doporučuji zvolit k dopolední svačině.
Porce obsahuje: 1000 kJ, Sacharidy: 25 g, Bílkoviny: 14 g, Tuky: 9 g
Sušenky nadrtíme paličkou nadrobno (nebo v sekáčku), smícháme s mlékem a vzniklou hmotu rozprostřeme do vymazané kulaté formy. Dáme zapéct do trouby při 180° asi 10 minut.
Mezitím smícháme ve velké míse tvaroh, jogurty, cukr, vejce, citrónovou šťávu a kůru, sůl a škrob. Promícháme a nalijeme na korpus.
Dáme péct do trouby na 15 minut při 180°, pak postupně snížíme na 150° a pečeme ještě asi 50-60 minut. POZOR! Do trouby pod mřížku dejte ještě nádobu s vodou, je to z důvodu, aby se sušenkový základ nerozmáčel. Jakmile koláč vychladne, můžete si na něm pošmáknout. :-)
Tento úžasný recept jsem objevila v kuchařce Jídlo jako životní styl III - od Petra Havlíčka a Petry Lamschové. Doporučuji investovat do této kuchařky, naleznete v ní spoustu skvělých receptů.
Pokud Vás recept zaujal, tak neváhejte dát níže like nebo sdílet na Facebooku.
Přeji dobrou chuť. :-)