Upravit stránku

INGREDIENCE na korpus:

  • 400 g vařených fazolí
  • 4 vejce
  • 2 zralé banány
  • 40 g holandského kakaa
  • 40 g čokoládového proteinu
  • prášek do pečiva
  • 100 g medu nebo sladidla dle svých preferencí (přidala jsem i pár kapek čokoládové stevie pro doslazení)

POSTUP:

Přes noc si namočíme fazole. Druhý den uvaříme v nové vodě do měkka.

Tip: Když luštěniny namáčíte a při vaření přidáte do vody mořské řasy nebo saturejku, ještě více snížíte nadýmání a zlepšíte stravitelnost.

Všechny suroviny na korpus rozmixujeme v hladké těsto, které nalijeme do kulaté dortové formy. Pečeme cca 20 minut v horkovzdušné troubě při 180 stupních.

Těsně před podáváním potřeme jogurtem. Já jsem si jogurt lehce posypala grankem. 😊

1/8 koláče obsahuje:

  • 624 kJ
  • 12g bílkovin,
  • 18g sacharidů,
  • 4 g tuku
Nahoru