Upravit stránku

INGREDIENCE (16 porcí):

  • 500 g ovesné vločky
  • 70 g ořechy lískové
  • 70 g ořechy kešu natural
  • 30 g Lyofilizované maliny Allnature
  • 30 g Lyofilizované jahody Allnature
  • 15 g Holandské kakao Castello
  • 4 ks vaječný bílek
  • 50 g čekankový sirup

POSTUP

  • Ovesné vločky a ořechy promícháme s bílky, kakaem a čekankovým sirupem. Vše důkladně rukama promneme, aby se směs obalila v bílkách a v sirupu.
  • Směs rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem a vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C.
  • Pečeme cca 30 minut, dokud müsli nebude křupavé. Občas promícháme.
  • Ještě do teplého müsli přidáme nastrouhanou čokoládu a důkladně promícháme, aby se rozpustila.
  • Necháme vychladnout a zatuhnout čokoládu. Poté přidáme lyofilizované ovoce dle své chuti.
  • Müsli přesypeme do uzavíratelné nádoby, kde vydrží i několik týdnů. (Pokud ji dříve nesníme) :-)
Nahoru