Upravit stránku

INGREDIENCE:

  • krevety (či jiná oblíbená ryba)
  • celozrnné těstoviny
  • špenát
  • cibule
  • česnek

POSTUP:

Na troše oleje orestujeme cibuli, asi v půlce smažení přidáme na plátky nakrájený česnek a poté vyloupané krevety, vše krátce restujeme. Mezitím si uvaříme těstoviny al dente a špenát spaříme horkou vodou. 
Dochutíme solí, pepřem a trochou citrónové šťávy. Vše promícháme a podáváme.

(Krevety jsou u nás doma hodně oblíbené, takže je kupuji poměrně často. Kvalitní se dají sehnat v Makru, ale ráda je kupuji i v Lidlu). Pokud jste doma krevety ještě nevařili, tak se jich nebojte. Dají se připravit za pár minut a chutí trochu připomínají kuřecí maso, nejsou cítit rybinou.

Přeji dobrou chuť. :-)

Nahoru