Upravit stránku

INGREDIENCE:

  • kuřecí prsa
  • mozzarella
  • sušená rajčata
  • schwardwaldská šunka
  • rýže - já použila divokou rýži
  • zelené fazolky
  • cibule
  • česnek
  • olej na restování (řepkový)
  • vývar (nebo biobujón bez glutamátu
  • (všechny suroviny jsem nakoupila v Lidlu, nebudete mít problém se sháněním ingrediencí)

POSTUP:

Kuřecí prso naklepeme na tenký plátek, vložíme do něj sušená rajčata a kousek mozzarelly. Vytvoříme rolku a obalíme jí schwardwaldskou šunkou.

Rozehřejeme pánev s trochou oleje a orestujeme rolky ze všech stran. Jakmile je rolka do zlatava orestovaná, podlijeme ji trochou vývaru a pod pokličkou necháme dodělat.

Na druhé pánvi si orestujeme cibuli, česnek a fazolky. Poté je podlijeme trochou zbylého vývaru a krátce povaříme (cca 2 minuty). Mezitím si uvaříme rýži a můžeme podávat.

Sůl a pepř jsem nepoužila, ale záleží na chuti.

Dobrou chuť.

Jak Vám kuřecí rolka chutná?

  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné. Po kliknutí na "Odeslat", bude zpráva zaslána na můj e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Nahoru