Certifikovaný nutriční poradce

+420 739 236 923


Čerstvé těstoviny s uzeným lososem, riccotou a parmazánem

28.01.2016 00:00

Čerstvé těstoviny s uzeným lososem, riccotou a parmazánem

Tento týden probíhá Lidlu Italský týden, tak jsem toho hned využila a vymyslela tento jednoduchý, ale výtečný oběd. Čerstvé těstoviny s uzeným lososem, riccotou a parmazánem.
Už teď se těším na komentáře a fotografie Vašich výtvorů. :-)

INGREDIENCE:

  • čerstvé těstoviny
  • uzený losos
  • ricotta
  • sýr Grana Panado (parmazán)
  • rajčata
  • cibule, česnek, sůl, pepř

POSTUP:

Nakrájíme si cibuli na jemno, česnek na plátky a orestujeme na troše oleje. Přidáme rajčata a krátce orestujeme. Mezitím si uvaříme al dente čerstvé těstoviny (8 minut). Místo smetany využijeme ricottu (1 polévkovou lžíci), kterou si dáme do hrnečku a nalijeme do ní část vroucí vody ze špaget (asi 3 lžíce vody). Vodu s ricottou promícháme do hladké konzistence a vlijeme ji ke špagetám na pánev, tím se nám vytvoří lehká "smetanová" omáčka. Poté dochutíme solí a pepřem, přidáme uzeneného lososa, parmazán a můžeme si vychutnat skvělý oběd.

Jestli vás také Italský týden v Lidlu zaujal, tak neváhejte dát níže like nebo sdílet na Facebooku.

Fotografie použitých ingrediencí - Italský týden v Lidlu

Fotka 1

Fotka 2

Fotka 3



Certifikace

Certifikt rekvalifikace Certifikát výživa dětí Certifikát odkyselení organismu
Certifikát diabetes a celiakie Certifikace výživa těhotných a kojících konference zdravá výživa
Sportovní výživa Nutriční strategie v praxi Certifikát - Sportovní výživa

Rady emailem zdarma

* povinný e-mail

Rychlý kontakt

facebookBc. Martina Jandová
Nové Město 34,
503 51 Chlumec nad Cidlinou

Mob.: +420 739 236 923
E-mail:  
FB: Zhubněte s Martinou
G+: Bc. Martina Jandova

© 2017, Bc. Martina Jandová – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití a ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑