INGREDIENCE:
- velká cibule
- jarní cibulka
- 3 stroužky česneku
- červená paprika
- cuketa
- lilek
- rajčata
- rajčatový protlak
- párky šmakoun (neměla jsem hovězí maso, ani dostatek času, tak jsem využila párky od šmakouna - mají super složení oproti normálním uzeninám, dokonce splňují přístou pamlskovou vyhlášku)
- fazole (použila jsem konzervované bílé a červené)
- vývar
- sůl, pepř, koření chilli con carne
- olej nebo přepuštěné máslo - GHÍ
POSTUP:
Na troše tuku orestujeme najemno nasekanou cibuli, na kolečka nakrájené práky a poté česnek se zbylou zeleninu nakrájenou na malé kostičky.
Poté přidáme rajčatový protlak, okořeníme, promícháme a zarestujeme. Podlijeme trochou vývaru a přidáme fazole.
Vše prohřejeme a ozdobíme jarní cibulkou. Podáváme s pečivem.
Oběd je hotový za chviličku a chuťově je móóóc dobrý.