Certifikovaný nutriční poradce

+420 739 236 923


Podmínky užití

Tato webová stránka je autorské dílo chráněné zákonem a lze je užít pouze v souladu se zákonem č. 121/2000 Sb., autorský zákon. Zaznamenávat, kopírovat či jinak rozmnožovat a napodobovat toto dílo pro jinou než osobní potřebu fyzické osoby, a to osobní potřebu, jejímž účelem zároveň není získání hospodářského či obchodního prospěchu, se zakazuje.

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Ing. Pavel Janda veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Ing. Pavel Janda s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


RSS

Články

10. říjen 2017

Účinkování v přadu Sama doma na ČT1 - 10.10.2017

Plní se mi sny a to už po čtvrté. :-) 10.10. jsem měla opět tu čest být součástí pořadu Sama doma na Čt1. Natáčení jsem si moc užila, vždy je to velký zážitek, i když je živé vysílání dost o nervy. :-) Pokud by Vás zajímalo vysílání, fotky ze zákulisí a recepty, které jsem v pořadu připravovala, vše naleznete zde. Mockrát děkuju, že jste mi drželi palce.

Celý článek

Najdete nás na facebooku


Certifikace

Certifikt rekvalifikace Certifikát výživa dětí Certifikát odkyselení organismu
Certifikát diabetes a celiakie Certifikace výživa těhotných a kojících konference zdravá výživa
Sportovní výživa Nutriční strategie v praxi Certifikát - Sportovní výživa

Rady emailem zdarma

* povinný e-mail

Rychlý kontakt

facebookBc. Martina Jandová
Nové Město 34,
503 51 Chlumec nad Cidlinou

Mob.: +420 739 236 923
E-mail:  
FB: Zhubněte s Martinou
G+: Bc. Martina Jandova

© 2017, Bc. Martina Jandová – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití a ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑