Certifikovaný nutriční poradce

+420 739 236 923


RECEPT: Zapečené brambory s rajčaty, sýrem a šmakounem

26.10.2015 00:00

Zapečené brambory s rajčaty a sýrem

Také milujete jídla typu "Francouzské brambory"? Tentokrát je zkuste udělat bez párků a salámů, prostě zdravěji. :-) Zapečené brambory se zeleninou, sýrem a šmakounem

INGREDIENCE na 1 porci 2100 kJ:

  • 200 g vařených brambor
  • 200 g cukety (poslední zásoby ze zahrádky)
  • 100 g cherry rajčata
  • 30 g eidam 30 %
  • 1-2 vejce
  • 100 g šmakoun uzený (mexiko), případně maso či tofu
  • 2 lžičky olivového oleje

POSTUP:

Brambory nakrájíme na plátky a uvaříme ve vodě nebo na páře. Po uvaření je vyrovnáme do vymazané zapékací mísy, přidáme nakrájenou cuketu, cherry rajčata, šmakouna, osolíme, opepříme. Vršek posypeme nastrouhaným sýrem a polijeme rozšlehaným vajíčkem s trochou mléka. Zapečeme v předehřáté troubě na 180 stupů (cca 10 minut) a máme hotovo.

Věřím, že Vám tento recept zachutná.

Jak Vám tyto zapečené brambory chutnají?

Příspěvky diskuse



Certifikace

Certifikt rekvalifikace Certifikát výživa dětí Certifikát odkyselení organismu
Certifikát diabetes a celiakie Certifikace výživa těhotných a kojících konference zdravá výživa
Sportovní výživa Nutriční strategie v praxi Certifikát - Sportovní výživa

Rady emailem zdarma

* povinný e-mail

Rychlý kontakt

facebookBc. Martina Jandová
Nové Město 34,
503 51 Chlumec nad Cidlinou

Mob.: +420 739 236 923
E-mail:  
FB: Zhubněte s Martinou
G+: Bc. Martina Jandova

© 2017, Bc. Martina Jandová – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití a ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑