Certifikovaný nutriční poradce

+420 739 236 923


RECEPT: Jáhlové noky se špenátem a krůtím masem

29.10.2015 00:00

Jáhlové noky se špenátem a krůtím masem

Dáváte si rádi v restauraci noky se špenátem, kuřecím masem a smetanou? Je to i moje oblíbené jídlo, kterým občas ráda hřeším. :-)

Zde Vám dávám tip na odlehčenou variantu bez lepku a bez spousty kalorií navíc.

INGREDIENCE

  • Jáhlové těsto zn. Nominal (chtěla jsem si ušetřit čas, můžete si ale vytvořit svoje vlastní)
  • vejce (do těsta)
  • krůtí prsa
  • špenát listový
  • smetana 10% tuku (poprvé jsem použila ovesnou smetanu, ale klasická je lepší)
  • cibule
  • česnek
  • sůl, pepř
  • přepuštěné máslo - má výbornou chuť a nepřepaluje se (nebo jiný tuk)

POSTUP:

Připravíme si noky dle návodu na krabičce. Na rozpálené hlubší pánvi s trochou přepuštěného másla nebo oleje osmahneme cibuli a osolene, opepřené a na jemno nakrájené krůtí maso.

Když je maso hotové, přidáme protlačený česnek. Krátce orestujeme a poté přidáme na větší kusy nasekaný špenát. Celé to zalijeme smetanou, chvíli prohřejeme a smícháme s hotovými noky.

Přeji dobrou chuť.

Fotografie hotového jídla

Fotka 1

Fotka 2

Fotka 3

Jak Vám tyto noky se špenátem chutnají?

Příspěvky diskuse



Certifikace

Certifikt rekvalifikace Certifikát výživa dětí Certifikát odkyselení organismu
Certifikát diabetes a celiakie Certifikace výživa těhotných a kojících konference zdravá výživa
Sportovní výživa Nutriční strategie v praxi Certifikát - Sportovní výživa

Rady emailem zdarma

* povinný e-mail

Rychlý kontakt

facebookBc. Martina Jandová
Nové Město 34,
503 51 Chlumec nad Cidlinou

Mob.: +420 739 236 923
E-mail:  
FB: Zhubněte s Martinou
G+: Bc. Martina Jandova

© 2017, Bc. Martina Jandová – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití a ochrana osobních údajů | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑